dimarts, 7 d’abril de 2009

Creació de blocs

Com ja sabeu, aprofitant la setmana cultural, ahir férem un taller intensiu de creació de blocs. Aprenguérem a canviar el color del fons i de les lletres, a afegir gadgets: posarem un rellotge, un calendari, una mascota ( alguns més d'una...), un comptador de visites...En els blocs compartits, férem administradors a tots els participants. També recordàrem com posar un nou missatge , a afegir una imatge i un vídeo...Finalment, després d'elegir un efecte fotogràfic a Photofunia, modificarem una foto i la pegarem al bloc. Els que encara no ho heu fet, recordeu-vos de posar-la .Aprofitàrem prou el temps.

A la columna lateral he posat un nou apartat: els blocs dels alumnes. Allí podeu trobar enllaços als blocs dels vostres companys. Ara , us podríeu fer seguidors uns dels altres per tal d'animar-vos.

I ara alguns consells:
-No carregueu el bloc amb moltes mascotes i vídeos.
-Organitzeu la barra lateral.
-Heu de tenir cura de l'ortografia: a l'hora d'escriure missatges utilitzeu el corrector (dibuix de la dreta).Això us estalviarà alguna falta.
-Procureu escriure sobre algun tema: contes, recomanacions de llibres, de pel.lícules,de música, de jocs...,textos informatius sobre temes que us interessen,etcI per acabar us pose un poc de música. Aquest enllaç us pot servir per afegir música al vostre bloc. Quan arribeu a la pàgina de goear.com , podeu seleccionar l'artista o la cançó. Després heu de copiar l'enllaç que posa a la casella de This song in your site i pegar-lo en un missatge nou. Sort!

Quina cançó t'agrada més de les tres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada