dilluns, 23 de febrer de 2009

UN UNICORN EN MART

Una vegada, fa milions d'anys hi havia una família d'unicorns que vivien en Júpiter. L'unicorn més jove anomenat Josep volia viatjar a Mart però la seua família no volia i deien que no fora perquè hi havia monstres als que els agradava molt els unicorns. Però Josep sempre volia viatjar a Mart. Un dia el pare de Josep li va regalar una nau espacial per al seu aniversari i al mati següent ja la estava provant per a vore com funcionava. Tenia previst visitar Mart durant un dia i després tornar a Júpiter i així la seua família no s'adonaria de res i no es s'enutjarien amb ell.

Després de dos dies li va dir al seu pare que s'anava però que tornaria en un tres i no res i que no passaria res, el pare es va confiar i el va deixar anar. Josep es va anar molt content ja que per fi anava a conèixer Mart. Va travessar un cinturó d'asteroides, un atac alienígena del qual va tindre que reparar la nau en una estació del espai però a la fi va arribar a Mart. En Mart va vore una ombra molt rara quan li va arribar un poc de llum va vore que es tractava d'un gnom. Josep es va espantar però al vore que era un home xicotet es va tranquil·litzar un poc. El gnom li va dir que no calia que s'espantara perquè ell no es menjava a ningú i Josep li va explicar que la seua mare li deia que en Mart vivien monstres als que els agradaven molt els unicorns. El gnom anomenat Pau li va dir que en Mart vivien fades i gnoms que els agradaven els unicorns però com amics no per a dinar.

Mentrestant en Júpiter la seua família estava molt preocupada per Josep i estaven preparant altra nau espacial per a rescatar-lo.

En Mart, el gnom Pau li va presentar a una fada amiga seua que li va dir que si el seu planeta podia ajudar-los perquè els marcians els havien amenaçat de que anaven a tornar i anaven a destrossar el planeta sencer. En Júpiter ,els pares ja havien acabat la nau i anaven cap a Mart. També van travessar un cinturó d'asteroides i un atac alienígena però la mare tan cabrejada que estava els va llançar dos raigs i els va fulminar. Quan van arribar ,van vore a Josep i als seus amics que estaven preparant un raig que llançava cogombres. Josep li va comptar a sa mare que no hi havia monstres en Mart i que anaven a destrossar el planeta uns marcians. La mare de Josep ,anomenada Pepa, i tota la família van ajudar a fer la màquina.

Quan van arribar els marcians van encendre la màquina i va començar a llançar cogombres, van eixir un marcià darrere d'altre fins que no quedà ningú. Els marcians es van declarar vençuts i ara,tots els anys en les vacances Josep i la seva família van a Mart a visitar als nous amics.

MARIA CONTRERAS CONESA

6 comentaris:

 1. Caram María que bé que escrius. M'ha agradat molt el conte. Enhorabona.

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. Me a gustado mucho tu cuento y la imagen muy bonita

  ResponElimina
 4. Me a gustado mucho el cuento de maria contreras
  me gusta mucho el dibujo es muy way

  ResponElimina
 5. Me ha dejado impresionada tu cuento Maria

  ResponElimina
 6. Muchas gracias pero yo creo que tampoco es para tanto y todos los cuentos estan fenomenal y la imagen le teneis que felicitar a Eva. Bueno muchos besos.

  ResponElimina