dilluns, 23 de febrer de 2009


L´EXTRATERRESTRE BENDER
Hi havia una vegada un planeta alienígena que es deia el planeta Tunga ,on vivien molts però que molts habitants.Tots tenien tres ulls i dos nassos menys Bender perquè el seu pare era un ésser humà i la seva mare una Tunguiana i per això era més estrany. Bender tenia dos ulls, un nas i el color dels tunga ,el verd. A Bender tothom el tractava com si fos la cosa més lletja de tots els temps i ningú volia ser amic seu.
Un dia va decidir anar al planeta de son pare, la Terra, ja que allí pot ser el tractarien millor però no estava molt segur de que ho anaren a fer.
No sabia que decidir, si anar a la terra o quedar-se on estava, però al final va decidir que volia anar a la Terra i se ho va dir als seus pares. Els seus pares van dir-li que podia fer el que vulguera però que a la terra no hi hauria molta diferencia amb el planeta Tunga. Bender no va sentir les últimes paraules perquè estava ja cap a dins de la seua nau espacial amb un únic destí i eixe era el planeta Terra.
Va tardar 900 anys terrestres i 30 anys Tunganians per arribar a la Terra (ja que cada planeta estava en una galàxia diferent).Va arribar a la terra ,i de sobte tot era molt més tecnològic i gran del que hi havia a Tunga. Tot això era emocionant, veia coses increïbles fins al moment en que un humà va cridar per que havia vist un alien i eixe era Bender. Després , es va despertar en un laboratori de races extraterrestres i d'experiments molt extranys.
Bender no sabia que fer. Estava espantat ja que no li paraven de fer experiments, per exemple, que li veien el cervell amb un tranceledublador que pot vore el cervell i el sanguigatrix que fa molts anàlisi de sang i del cos a la velocitat de la llum. En un moment ,Bender es va escapar, ja que tot el mon s' havia anat a sopar i ell es va anar corrents cap a la sortida d' aquell lloc tan horrorós. Quan Bender es va escapar la noticia de que havia un extraterrestre a la terra es va fer internacional i després tot el món anava buscant-lo.
Bender estava molt espantat i es va amagar a un refugi molt llunyà del laboratori del que s'havia escapat.
Després d'investigar sobre els humans i de com escapar-se ,Bender va decidir que hauria de tornar al laboratori per a poder tornar al seu planeta perquè allí trobaria la millor tecnologia. Bender va arribar i va buscar una nau per el laboratori i la va trobar, així que la va agafar i va tornar a Tunga sense que ningú se n'adonara.
Daniel

1 comentari:

  1. La verdad es que hoy estoy havciendo ronda de leer cuentos, y todos están bonitos,me gusta que la gente escriba este tipo de cuentos como el tuYo!!

    ResponElimina