dijous, 26 de febrer de 2009


LA CIUTAT SUBMARINA

Hi havia una vegada una xiqueta anomenada Marina . Ella tenia 10 anys i vivia en València . portava sempre un collar amb una perla de color verd esmeralda . Se la va regalar la seua cosina Helena.
Un dia se'n va anar de vacances a Mallorca en vaixell. Quan anava en ell se'n va adonar que alguna cosa brillava davall la mar . El vaixell va parar per a descansar un poc . Marina sense que ningú se n'adonara se va tirar al mar . El seu pare la va vore i la va agafar. A Marina se li va caure la pedra. Marina se'n va anar a altre lloc del vaixell i va vore un botó roig. El va polsar . De sobte va aparèixer un ascensor . Es va posar dins . L'ascensor va començar a baixar . Marina tenia por perquè veia bancs de peixos , crancs, estreles de mar .
L'ascensor es va parar dins d'una càpsula de cristall on hi havia una gran ciutat , on vivien persones també. Vivien un total de 5.832 persones i havien 8.000 cases. També hi havia un supermercat , deu forneries . 5 escoles i 3 muntanyes.Marina es va quedar bocabadada .Davant d'ella hi havia un cartell que posava : ESTRELA DE MAR. Va observar el cartell i va vore la pedra de color esmeralda que se li havia caigut .La va agafar i se la va posar altra vegada en el collar. Es va posar molt contenta.
Els seus pares van cridar però ella no contestava . Anant cap al pont de mando a dir-li-ho al capità , es van trobar una porta de color blanc ( era igual que la paret). La van obrir i es van trobar un botó roig . El van polsar .
De sobte va aparèixer un ascensor . Es van posar dins i van polsar la creu que anava cap a baix . Al ,5 segons la porta es va obrir i van veure la ciutat dins de la càpsula de cristall . Van baixar de l'ascensor , es van trobar a Marina dins d'una casa en venta . La volia comprar . Als seus pares també els va agradar la casa . Van anar a l' immobiliària i la van comprar , desprès van anar a comprar els mobles el menjar ,etc….
Quan ja tenien la casa preparada se'n anaren a l'escola a apuntar a Marina . Desprès de tot això , van viure feliços i tranquils.
Sonia

1 comentari:

  1. Que bonito el cuento y me acabo de enterar que los barcos descansan jeje. Seria superguay que hubiera una ciudad submarina "o alomejor la ahi"

    ResponElimina