dijous, 26 de febrer de 2009


El PLANETA SEPA
Un dia un xiquet anomenat Antoni es va anar a la universitat. Quan va estar en allí es va anar a la classe de ciència i va estudiar els planetes. Al terminar es va anar a sa casa. La seua mare li va fer el dinar i es van posar a dinar. Antoni se va anar a la seua habitació i se va posar el pijama i va eixir al jardí, es va posar a veure al cel i va descobrir una nova estrella. Després va tornar a la seua habitació i es va posar a dormir. Al següent dia se'n va anar a la classe de ciència i es va posar a investigar sobre la nova estrella, quan va vore que havia descubert un nou planeta ,va cridar al professor i li va dir:
- He trobat un nou planeta.
-Li has posat un nom? -preguntà el professor:
-Val, s'anomenara Sepa,`` El Planeta Sepa.-li respongué Antoni.
Després
va estudiar el planeta i va veure que hi havia vida allí i se'n va anar molt content. Quan va tornar a casa li va dir a sa mare:
-Me'n vaig a un nou planeta:
-Quin es el planeta.? - li preguntà la mare.
-El planeta Sepa. - Li contestà Antoni.
Antoni se n'anà a la seua habitació a preparar la seua maleta i baixà a menjar, quan acabà , va anar a agafar una nau per a poder viatjar. A l'arribar va pujar a la nau i se va anar .
El viatge va ser molt llarg, després de unes nou hores va arribar al Planeta Sepa i el va rebre un home anomenat Xavier i una dona anomenada Marta. El van portar a la seua cambra, va posar la maleta en el sòl i va eixir de la cambre i se va anar amb la dona Marta per a conèixer el planeta. Marta li va dir a Antoni:
-L'aigua esta molt freda i el seu color es blau i roig.
-¿Per que?-li va preguntar Antoni.
-Per que es sol no hi arriba i per el clima que fa.- Li va respondre Marta.
De sobte va cridar Xavier i sen van anar a menjar, quan van acabar de menjar se va anar a la seua habitació i se va posar la pijama, es va posar dins del llit, però va vore a Marta i se va anar a fora i se van posar a veure les estrelles . Li va dir que si unien les estrelles podien veure un animal
. A l següent dia, va desdejunar i se va anar a explorar el planeta. Després de caminar unes dues hores va trobar un meteorit i se'l va posar en la seua motxilla. Va caminar un poc més i se va trobar un mar on hi havia moltes persones. Al final se va quedar a viure allí per a poder investigar el planeta.

Sharon

5 comentaris:

 1. Que chuli el cuento a mi no se me hubiera ocurrido nada parecido que imaginación está genial. Besitos chao

  ResponElimina
 2. A mi tambien me ha gustado. Sobre todo el nombre ¡Sepa! Yo le hubiera puesto Occere, que lo leí ese nombre en no se qúé cuento y se me quedó en la cabeza!

  ResponElimina
 3. Tengo que admitir que me gusta mucho el cuento de Sharon porque es muy original.

  ResponElimina
 4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. ¡QUÉ CHULO ES EL CUENTO! ME HA GUSTADO MUCHO. ANY TE DA LA ENHORABUENA.

  ResponElimina