dijous, 19 de febrer de 2009

El Planeta Perdut

Era una vegada una xiqueta que es deia Xiona que vivia en Xuorica un planeta mes enllà de les estrelles. La xiqueta tenia el cabell marro amb els ulls de color verd clar, també portava un vestit que tenia un dibuix d'un fada verda, roja i groga. Un dia Xiona es va despertar a las 07:00 hores de la matinada, es va posar a veure la TDJ Telivisió Digital Juorica. En la televisió posaven un reportatge dels planetes i a Xiona li va encantar i va pensar que podia visitar un altre planeta. Desprès va agafar la nau espacial i es va anar a veure els planetes Peró, de sobte va vore un puntet xicotet que brillava i es va anar cap a ell. Cada vegada se n'anava acostant més i més. Quan va vore la terra va baixar amb la nau de son pare i va vore unes persones Peró, no eren iguals que ella: tenien uns nassos xatos i també tenien dits punxeguts.

Va vore que el planeta era molt estrany i per això es va baixar per a descubrir-lo.Amb la nau espacial era molt ràpida va veure tot en només 100 dies, que equivalen a una hora del seu planeta. Xiona es va anar a Canada va vore un os que en el seu planeta es deia Xioper i que en realitat era una mascota, peró, a la gent els donava molta por i Xiona no sabia perquè si era un animal domèstic . Desprès es va anar a Africa ,va vore que hi havien unes persones que tenien arracades en totes parts i la veritat, la xiqueta es va pensar que estaven a la moda perquè en el seu planeta era la moda. Quan va mirar el seu rellotge va vore quina hora era i que es tenia que anar al col•legi. I quan va tornar ,els seus pares li van preguntar com li havia anat el dia i la xiqueta va respondre que res interessant. I així va terminar l'aventura de Xiona.


Vasilena Stefanova Ivanova2 comentaris:

  1. Lo que más me ha gustado es el nombre de Xiona, i lo de TDX=Televisió Digital Xuorica Ja, ja muy bien!

    ResponElimina
  2. ¡Tiene razón Clara! lo de TDX está muy bien. Me ha gustado mucho tu cuento pero... ¡NO SE DEBE DE MENTIR A LOS PADRES! ANY.

    ResponElimina