dijous, 26 de febrer de 2009

EL MARCIÀ PERDUT
Hi havia una vegada un xiquet anomenat Joan que vivia al poble de L'Hospitalet (Barcelona) Sa mare tenia molta por de que li passara alguna cosa . La mare s'anomenava Joana i per això li havia posat de nom al seu fill Joan. Joan era molt curiós i també, després de l'ensenyança del seu amic Romerel, molt bon falsificador de firmes.
Un dia tenien que anar d'excursió al laboratori de "Los Ángeles" i com Joana no li deixava ni fer experiments, ni eixir de L'Hospitalet, i per suposat, menys encara anar als Estats Units, va decidir escapar-se falsificant la firma. Joan es va escapar i es comportava cada vegada pitjor, va entrar a una nau espacial amb aparells en prova i va polsar tots els botons i va despegar. Com Joan era molt bo jugant a totes les consoles de videojocs, va dominar perfectament la nau.
Va arribar a Mart i una marciana estava plorant molt perquè el seu fill s'havia perdut i Joan va usar els aparells següents: Radar Lunar: amb la Lluna va usar un radar molt útil. Orientador extraterrestre: troba tots els extraterrestres del tipus que vulgues fins a mig any llum. Joan va trobar al marcià anomenat Xavi però el segrestador va córrer i córrer fins a alcançar a Joan i Xavi. Volia cuinar-los i menjar-se-los amb poma variada, amb taronja i curri. Xavi es va salvar amb l'últim aparell de la nau: Confusador marcià i finalment també va salvar a Joan.
En arribar al laboratori, els científics, van observar a Xavi i al segrestador anomenat Acaci que finalment es va tornar bó. Els marcians, com a mostra d'amistat van fer unes exposicions per a la jubilació de Joana.

Pablo

2 comentaris: