divendres, 16 de gener de 2009

La versió dels "metalofons"
Era divendres per la vesprada i uns xiquets de sisè, anomenats Clara, Diego, Carles i Maria , que estaven avorrits en el col.legi , foren a classe de música per furtar els "metalofons", però va eixir malament ...
Diego va obrir la finestra... i 3 "metalofons" es van caure al sòl. Tots es van anar corrents per que pareixia que s´havia trencat la finestra,que l' armari havia caigut a terra i que tots els "metalofons" s´havien trencat en mil trossos. Al córrer, les mares ens van pillar i ens van donar milions de sermons,com per exemple que no ens tornarien a deixar quedar- nos a la vesprada en l'escola, que si ens castigarien... Total un caos, Carles i jo vam decidir demanar perdó, però ens feia molta vergonya i no ho férem. Quan vam arribar davant seu , les mares van començar altra vegada amb els sermons, aleshores una de les mares,farta ja, va traure una pistola de boles de pollen i cabrejada ens va tirar.
Al cap d'una estona, els nostres pares van aparèixer per el cole.Els vam contar tot lo succeït i vam anar a música i a soles havien caigut 3 "metalofons".Així que vam posar les peces que s´havien trencat i assumpte acabat.Va ser una vesprada molt divertida.

Maria Puchades

2 comentaris: